Over ons


Wij, Pim Hoefs en Joulle Hermkens, zijn de drijvende krachten en professionele chefs achter Smaeck Vermaeck.
In 2010 leerden wij elkaar kennen in de horeca en sindsdien zijn wij goede vrienden met een gedeelde passie: koken op hoog niveau. Onze jarenlange werkervaring hebben we opgedaan bij toprestaurants in onder ander Knokke, Zeebrugge, Heeze en Eindhoven. Nu 10 jaar later nemen we al onze ervaringen en kennis mee naar onze eigen professionele keuken in Eindhoven.


Daar bereiden wij met passie en enthousiasme hoogwaardige gerechten van verse producten op ambachtelijke wijze en delen we die passie ook met anderen, zoals kookclubs. Mooie, volle smaken staan bij ons centraal. We zijn dan ook dagelijks op zoek naar nieuwe technieken en concepten om de combinatie tussen eten en beleving nóg verder te perfectioneren.

Onze missie: Van eten een feestje maken!Klant Recenties


Onze vaste klanten gingen u voor.

De chefs, hun gerechten, bevlogenheid en de teamleden die de “smaeckbeleving” compleet maken zijn een prachtige en culinaire toevoeging aan ieder partij en ieder event. Laat de smaeck maar bevestigen dat kwaliteit de basis is.

Maarten Bakker

Weer genoten van een fantastisch diner van “four fires outdoor experience cooking” op hoogstaand niveau. Alle producten werden “smaeckvol” klaar gemaakt. Alles netjes opgeruimd zodat de volgende ochtend onze medewerkers gewoon weer aan het werk konden. Kortom een “Smaeckvolle” avond.

Arjaan van Rijswijck en Jelle van Rijswijck

Kwalitatieve, vernieuwende gerechten geserveerd in een harmonieuze ambiance. Een juiste vertaling van onze wensen voor diverse bedrijfsdiners. Zelfs gepersonaliseerde geschenken voor het personeel waren onderdeel van het arrangement en mogelijk.

Huib Janssen

Met collega’s een fantastische teamdag bij Smaeck Vermaeck ervaren. Een mooie afwisseling van ons eigen programma gevolgd door het gezamenlijk koken van een 4-gangen diner. De aanstekelijke culinaire ondersteuning en gastvrijheid van Pim en Joule maakte de dag helemaal compleet!

Martijn Limburg

Smaeck Vermaeck heeft de jaarlijkse WAES Family BBQ verzorgd op het dakterras van gebouw TQ op Strijp. Alles was tot in de puntjes verzorgd, het eten was heerlijk en het personeel zorgde ervoor dat niemand iets te kort kwam

Rik Staals

Een fijne communicatie en warme mensen die oprecht met je meedenken. Heerlijke en goede kwaliteit gerechten op een prachtige manier gepresenteerd. Deze jongens snappen wat je nodig hebt tijdens een event.

Wenny van der Vleuten