Partner2restaurant


Smaeck Vermaeck als horecapartner voor jou bistro of restaurant. Wij leveren maatwerk mise-en-place voor een efficiënte en effectief functioneren keuken. Smaeck Vermaeck weet uit ervaring dat het werkt.


  • Personeelsuren besparen

    Na levering is alleen de ‘finishing touch’ nodig om er je eigen signature aan te geven. Dus met minder mensen dezelfde kwaliteit leveren.

  • Tijd besparen

    De mise-en-place- uren kunnen flink omlaag geschroefd worden.

  • Snel en gemakkelijk opschalen

    ‘Nee’ moeten verkopen wil je niet! “Smaeck Vermaeck” voorraad in de vriezer betekent snel en gemakkelijk opschalen.

  • Constante kwaliteit

    Chef-kok uitgevallen? De kwaliteit van onze gerechten/producten staat altijd. Daar hebben wij al zorg voor gedragen.

  • Weinig tot geen ‘waste’

    Vaak wordt er ruim ingekocht. Risico: meer ‘waste’. Met het P2R-concept is er nagenoeg geen ‘waste’ vanwege ‘portion control’.

  • Makkelijk en snel zelf bestellen

    Als horecaondernemer krijg jij een eigen account en bestel je snel via onze website.





Kwaliteit


In de professionele keuken, voorzien van alle gemakken, kunnen Pim en Joulle hun creativiteit kwijt en bereiden zij gerechten op dezelfde complexe manier zoals jij het voor je eigen receptuur zou doen. Van een heerlijke bouillabaisse tot een verfrissend dessert.


Door het gebruik van onze shockvriezer:

  • Voldoen wij aan de veiligheidsvoorschriften van HACCP door doordat maaltijden in zeer korte termijn terug gekoeld worden.

  • Behouden onze producten vitaminen & mineralen.

  • Blijft de smaak en kwaliteit van de maaltijden intact.

  • Voorkomen wij voedselverspilling!